Spotting normal ke tak?

Salam nk tanya.. Ade sapa2 ade pengalaman kluar spoting warna coklat x.?skrg baru masuk 5weeks.. #pleasehelp

Spotting normal ke tak?
31 Balas

Saya 7 minggu 6 hari jadi mcm gambar no 1. Terus pergi klinik swasta. Dr scan perut ckp ada kantung.. kandungan dlm rahim.. tapi saiz kantung kecik 5 minggu 1 hari je.. sy tak kisah sgt kantung kecik sbb mmg cycle sy panjang.. ovulasi lambat. Tapi esoknya keluar fresh blood. Pagi keluar, petang gugur keluar kantung. Tade rezeki.. tak apalah.. sabar aje.. Allah sebaik2 perancang. Semoga semua yg mengalami keguguran ini Allah gantikan dgn rezeki yg lebih baik. Anak yg soleh solehah.. pintar.. sihat.. sempurna. Amiinn..

2y ago

Sis nak tanya.. mcm mana ye rasa sakit bersalin dgn keguguran.. sama tak rasa dia?