Firstmom dan leaking

Salam mommies. Sy firstmom. Mmg zero bab kandungan first. Kandungan sy skrg dlm 22w. 2-3mgu trakhir bila saya batuk or muntah akn ada rasa air mgalir tp xde bau. Blh kta takde bau air kencing pn. Adakah itu normal? #firstmom #firstbaby

1 Balas

tiada bau tu yg curious tu. Better cek dgn doktor segera Bila batuk tu tampung perut dgn tangan/ bantal

11mo ago

Sbb mse tu batuk dlm tndas. Mmg blh rasa mcm ada air mgalir leaking gtu