Xblh angkat kepala lg.

Salam. nk Tanya normal ke baby umur 1 bulan xpndai angkat kepala lg? Nk buat tummy time dia xnk bg keja sama.. Mengamuk je.. #pleasehelp #firstmom

21 Balas

normal jaa rasaNy sbb masih baby lgy.. ank saya dari lahir dh pndai angkat kepala sndiri smpaikan parents marah saya kata jgn bgy ank panggung kepala sngat takut saraf leher tegang ke ap dh lupa.. N Allahdullillah spanjang ank membesar x ada masalah sperti yg famaly risaukan lgy terkejut ada sbbNy skrang ank dh pon 8 bulan lebih nk. ke 9 bulan x lama lagy N sekarang ank dh boleh berjalan 2 ke 3 tapak setiap hari tanpa sokongan🤭

1y ago

sama alhamdulillah anak sy pun kejap je dh panggung kepala