Buka buku pink klinik kesihatan KL (Titiwangsa)

Salam, nk tanya kalaua da mommies kt sini baru buka buku pink dkt kk kl yg titiwangsa? Sy ada call pagi tdi ckp nk book appointment date utk buka buku pink and nurse kata kena dtg kk dulu bawa docs any of the weekdays bru boleh set appointment 😅 betul ke? Kena walk in je? Takut if sy pergi tkda appointment nnti diorg suruh balik smula sbb kalau baca review dkt google mostly patient kata kena book 🥹 #pleasehelp #firsttimemom

2 Balas

walk in utk dptkn tarikh booking. itu maksud misi. nanti pergi dkt kaunter ibu mengandung, bgtau nk buat appt buka buku pink. misi akn guide dari situ

lain kk lain prosedur nye awak.. ikut je ape yg kk suruh.. mgkin tu bru nk booking tarikh appoinment..