Berangin

Salam, nk tanya.. Bole tak kita ibu mengandung minum eno halia tu? Berangin sgt badan ni sampai sakit² kepala semua.. 13weeks

1 Balas

Depends bdn org, ada yg kuat ada yg x... "Tiada kajian yang menunjukkan sama ada Eno benar-benar sesuai atau tidak sesuai digunakan oleh wanita yang hamil. Sebaiknya, anda berunding dengan doktor sebelum anda mencubanya. Sementara itu, anda boleh cuba alternatif semulajadi seperti air halia yang dibuat di rumah." https://my.theasianparent.com/angin-dalam-badan/web-view?utm_source=search&utm_medium=app