Serah diri 37 weeks..

Salam nk if nurse suruh serah diri kat hospital at 37 weeks.. tapi klau kite ade hal nk settlekan masuk hospital lambat berpe hari lps tu boleh ke..?? Sape² pernah ade pengalaman??

1 Balas

Setakat lewat sehari xpe lg sis. Jgn sampai berhari2. Kita xtau risiko dgn kandungan kita. Ada sbb knp nurse suruh serah diri. Sy dlu cek kt kk air ketuban kurang AFI 8 je. Lengah2 pegi esok harinya. Scan kt hspital tgal AFI 3 je. Terus masuk wad induce.