Boleh tukar hospital?

Hi ibu2, kalau sy kna serah diri di Hospital Serdang, blh ke saya tukar ke hsptl lain?Cthnya serah diri di Hospital Shah Alam. Ada ibu2 yg ade pengalaman serah diri di hsptl lain x?

2 Balas

Saya dok seri kembangan tapi saya nk bersalin cyberjaya try tukar angin 2 orang dah kt serdang 1 kajang mula2 mmng misi tanya saya kata saya nk pntang di dengkil umah mak padahal x de sapa pun di dengkil

Sy kena pergi sg buloh tp sy pergi ampang. 😜 kalau misi tnya sy ckp ler nk pantang ampang. Tp mmg kebetulan sy ada rumah kt sana dulu. Bila smpai doc misi tak tnya apa pun. 🤣 penat je risau