makan pulut..

Salam nak tnye.. ade x mommy pregnant kat sini mkn pulut badan jd bisa2.. mcm sy 1 bdn bisa2.. juz ssuap pulut je sy ambik.. trus xleh nak bgn..

2 Balas

Btul...pulut angin puan...sy mkn trus pedih ulu hati. .smpi kna tahan kat hospital... Sy mkn skit je ptg tu..mlm trus xleh nk tido..skit ulu hati...angin nek ke kepala....

pns..pulut klw mkn sikit pn mmg akn ade effect...lg2 pedih ulu hti...sy smpi muntah..lps muntah lg bise perut...