Risiko Mengurut 10w

Saya nak tanya ada risiko ke mengurut time 10w? sbb sy selalu sakit di bahagian punggung.. smlm suruh suami urut dekat area punggung je. Risau sbb first pregnance 😩 ##firstmom

4 Balas

Sy 11week pon selalu sangat sakit area pinggang sampai ke bawah . Mmg terpaksa suruh husband urutkan tapi jgn kuat laa . Urut2 manjaa je bahagian tapak kaki jee mmg mintak husband urut kuat sikit😭sbb sakit macam keje berat sangat😂

12mo ago

Bahagian tapak kaki jgn urut.. Sbb ada titik point utk bhgian perut juga..

Oh ingt mslh tidur/tilam keras😂.. Rupanya ada juga yg mngalami sakit punggung mcm sy.. Btw, sy 12.. Hihi... Urut sikit2 je..

sy x mengurut walau sakit mcm mana pun especially kt area abdomen smpai ke peha. sbb situ kwsn bahaya.

Samala kitaa