baby 2 bulan tido dengkur

salam nak tnya normal ke baby 2 bulan tido dengkur rsau gak sblum nie ta ad pon mcm nie cuma nk dekat msuk 3 bulan nie akai dye laen skit tpi sye ta ksah sgt cuma yng sye trtnya ii ad kah dengkur nie elok

2 Balas

tak pasti sis. sama ada dengkur ni elok ke atau tak. better jumpa doktor. cm anak sy dulu tidur berdengkur waktu mlm tp kdg2. sbb hidung dia tersumbat. bila sy kerap bersihkan hidung anak, bersihkan tempat tidur, barulah anak tidur tak berdengkur.

Puan bawa ke hospital ye. Takut laryngomalacia atau tracheomalacia