Nafas bayi

Salam nak tnya, kalau baby tido nafas dia berbunyi tu normal ke? Baby saya skrg berumur 12 hari.. n lagi satu berat badan dia menurun. Tapi saya bagi je susu badan n tkde cmpuran susu formula. Berak kencing pun hari2 okay je.. bleh share x siapa yg ada pgalaman?

1 Balas

Baby tak ckup susu tu. Silap2 kne admitted mcm sy. Kt hospital doctor suruh bg df, then bg ebm klau ada yg dh pump atleast 2 onz. Klau takde ebm, bru bg susu formula. Klau tak nak bg fm, kne rajin pump. And suap. Nk pasti kn dia minum cukup. Maybe masa df tu dia sedut angin je ke boleh jd.