Keluar keputian

Salam nak tnya ada kah ibu ibu d sini yg mcm sya bru masuk 30 minggu keluar keputihan apakah itu perkara biasa

2 Balas

keputihan tu biase tp kene tgk juga keputihan tu mcm mne tkot jangkitan kuman .. klau keputihan clear je itu normal .. tp klau hijau/kuning ,berbau atau gatal dan keputihan yg byk melampau bgtahu nurse yg check up dia akan cek bwh tu dan tgk keputihan tu ad jangkitan kuman atau x. bhye jgk sbb tkot gbs

2mo ago

sy pun sama. kjp putih kjp kuning. tk gatal tk bau. bau yogurt wangiiii. sis ade bgitau nurse tak?

for me biasa je , kalau putih biasa je . sllukan pakai pantyliner . i sllu pakai pantyliner yang cool tu . selesa jugak la . kalau ada keputihan keluar en trus tukar2 senang , tak gatal 😀🙂