Keputihan biasa atau tanda nk bersalin

Assalamualaikum sya nk tnya ada tk ibu2 kt sni yg keluar keputihn brcmpur dgn air.... Sbb sya lgi 9 hri nk smpai due x tau la air yg keluar sekali keputihn tu tnda2 nk bersalin atau keputihan biasa #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

baik pergi hospital sis..asanyaa ciri² nak branak dh tu😍jgn lewat²kan..rssu jd lain nanti..apa² pon semoga dipermudahkan

2y ago

ya ingt tu nk pergi la tpi tkot tak dilayan sbb dia keluar x bnyk cuma sikit2 dlm 1/2 titik ja nk kta air kencing x bau air kencing

cm mana sis.. sy ada tanda mcm tu skrg.. yg sis ni tanda nk bersalin dh ke??

11mo ago

macam mane sis ad pergi klinik ke lepas kluar tanda MCM tu.. saye sedang alami.. bingung .. 38 week 5 day

pergi hospital