Saya nak tanya normal ke 30 minggu keluar keputihan mcm susu kadang bila kering jadi kuning²

Keluar keputihan

6 Balas

Saye 28 week pun jdi mcm sis. Haritu doktor kk dh amk sample keputihan tapi kne tunggu 3 minggu nk tgk result sangkut gbs ke tk. Tapi keputihan saye tu tkde bau dan gatal pun. Dan hritu doktor ade bgi ubat masuk ikut vagina.

Sy pun mengalaminya sekarang 30w juga. Kdg keputihan keluar mcm air. Sy kerap tukar panty dan cuci kemaluan lap kering. Nak kurangkan sy start makan yogurt

Klu dh jadi kuning2, inform misi yg jaga awak. Nnti dia akan set date utk swab biasanya. Takut ada gbs tp tak sedar je.

Ya saya pun mcm ni 😅 tp tak pasti laa apa sbb nya, bru td perasan

mngkin kputihan...sy da kerap kene...kdang teruk2 jd gatl

Untuk lebih pastu, sis tanya misi masa check up @ Dr.