baby 1 bulan 22minnggu

Salam nak tanye klw kite pam susu dpt 2/5 onz ok ke tidak nye......untuk kuantiti dya mnyusu brpe onz sptut nye.....mse mla2 pntang12 hri dpt 40nz,lps tu dpt yg tu je lar 2/5 peluh ke +susu fm

2 Balas

2oz tu terlalu banyak mommy, mommy keje ke housewife? Perut baby kecik lagi, demand baby masih takbanyak.

5y ago

Ok sis ape2 puwn tq info nye.....

Dalam 2-3oz je.. sb usus baby masih kecik sis.. doc biasa nya xsarankan bg terlebih susu..

5y ago

Owh nyeke......ingt kn 20nz xckup untuk baby takut baby xkenyang😓😓😓,klw 2onz saye xrsau lagi lar😊