Nak tanya..selepas keguguran & cuci bila boleh.....

Salam.. Nak tanya..selepas keguguran & cuci bila boleh rancang hamil semula? Saya gugur semasa kandungan 11weeks,kini dah habis pantang.. Ada tak ibu2 hamil semul dalam masa terdekat macam 1-3bulan selepas cuci/gugur? Ada apa2 risk/komplikasi ke? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #miscarriage #janganbulisaya #rawathatiyangluka

16 Balas

Sy kndungan xmnjdi pd 4weeks n kluar ketulan then jumpe doc ,doc ckp complete misscariage then sy xpntang after 2week sy bersama blik then tnpa dtg period trus lekat now 8weeks 😊

3y ago

macamana kandungan skrg sis? saya pun baru keguguran dan ada tanda2 mengandung