Baby kurang gerak 22wks

Salam, nak tanya...sejak 2,3 hari ni..baby saya kurang gerak. biasenye die akan gerak2 dalam pukul 5pagi dgn 6 petang mcmtu...mmg aktif Tapi sejak 2,3 arini die gerak2 dlm pukul 5pagi je...pastu petang dh x dh... normal ke macamtu kadang2 die kurang aktif? Sebab kalau tngok dekat perkembangan kehamilan dkt app, sepatutnya die lagi aktif bergerak... Mohon pandangan kalau ade yg berpengalaman mcmtu? #anakpertama

1 Balas

Normal sis. Nanti try laa minum air sejuk/manis. Tengok dia aktif tak bila siang. Kadang2 baby still banyak tido lagi.

4y ago

Hahaha enjoy your pregnancy 🤗