hospital shah alam vs hospital klang

salam nak tanya,bersalin di hospital klang atau shah alam lebih bagus ?

10 Balas

Sya prefer baik pegi klang...byk dktor pkar kt sane, shah alam byk dktor latihan saje...bru2 ni sya ad pegi shah alam untk cek contraction bby, adela dlam 12 jam mnunggu cek2 gitu jek...leps tu cek jntung bby pon xsmpai 2-3 minit dh sruh klua, pnya lame sya mnunggu akhirnye dorg sruh balik cmtu jek...klau mse tu sya tahu akn jdi mcm tu lbih baik sya pegi klinik biase jek, drpd mnunggu buang msa lame2...tpi cek ala kadar jek, cek contraction sya pon cm main2...ngn dktor dok maki hamun saya lgi, memg xdk budi bhse lngsng...sakt hti jek kesane

4y ago

halamakkk..sy due bln ni..tgh tgu hari tp xda tanda2 lg..n bsalin kat hosp shah alam..harap2 semua nya ok..tp mgu lepas sy cek up hospital..doc ckp kalo sy xsalin lg sy kna serah dri 28/8 tp time tu dia ckp booking full...😨😨😨harap2 xda kna maki la sbb dtg situ...

ade sesiapa yg ade pengalaman bersalin hospital tanjong karang x dlm tahun nii? boleh share pengalaman please...sy due hujung bulan niiii.... anak first dlu bersalin hospital sungai buloh....igt klini nk pegi tanjong karang je sbb dgr HSB blom ok...

klu sy, sy prefer klang.. sbb klang byk doc pakar.. sy paling suka doc / nurse nicu baby smua baik2 belaka, kenangan sgt masa bersalinkn anak pertama sy tahun 2016. masa tu ward lama, skrg htar dah ade bangunan khas utk ibu & anak..

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh brsalin d sana.xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea..😉

Hospital klang is better puan. Saya dua2 anak kat klang. Lagipun skrg klang dah ada kompleks khas utk ibu dan bayi. Nurses and doctors pun nice je.

Maaf sis, tak pasti. Sebab takde experience bersalin dekat dua2 hospital tu

Saya duduk klang. Tp pilih Shah alam✌

saya g shah alam haritu doktor ok 🥶

klang is better kott😊

Hospital shah alam