7weeks tapi tak nampak janung

Salam nak tanya, sy dah 7weeks tapi doc scan X nampak jantung baby..normal X. Sy bleeding jugak, tapi setiap Kali masa buang air besar baru keluar

3 Balas

sis better pergi check di klinik ya. sbb sy masa 6w5d dh nmpk dan ad heartbeat. tapi x semua org akan nmpk pd awalnya sis. semoga dipermudahkan urusan sis..

Sis tak nampak jantung ke tak nampak kantung? Saya week6 tak nampak apa apa pun. Bleeding banyak? If yes better pg hosp tau klinik

Itu bkn bleeding .. klu klur msa buang air bsr, mgkn d sbbkn sembelit.. kecuali darah tu kluar dri miss V