Buku Pink klinik swasta vs kk

salam nak tanya.. sy da buka buku pink kt klinik swasta & baru strt check up kt klinik swasta tp sy ada dgr musim covid ni betul ke if ibu mengandung yg terkena covid hosp swasta tak nak handle & tolak kes ke hospital gov ..so buku pink kt swasta tak laku & nak kena ada rekod buku pink kt kk pula..betul ke?? #advicepls #pleasehelp

4 Balas

better buka pink kk juga sb ade kes swasta akan minta refer gov. buku kk lg details.