peperiksaan gigi di kk

salam nak tanya siapa pernah buat peperiksaan gigi di kk agak agak lama ke minta tahrik temujanji harini kk call katanya nak tengok gigi sebelum bersalin

2 Balas

Saya hari bukak buku pink, doc terus suruh jumpa dentist dekat bangunan atas. Bagitahu doc suruh check gigi 😂

2mo ago

hahaha tadi masa nak tunggu jumpa nurse doktor gigi panggil nama ingatkan dia panggil saya fuh berdebar rasanya dia kata gigi saya kiri kanan berlubang kena tampal kat kk nanti dia bagi takrih🤭

pemeriksaan gigi sis. peperiksaan tu jawab soalan 😂 it depends, klu ada gigi kena repair, dktr repair.

2mo ago

ok la tu. dpt tampal gigi free...klu kt swasta beratus kena caj 😂