Adakah ASID FOLIC ganggu kitaran Haid ?

Salam , nak tanya . Sebelum ni priod saya ok jer , lepas saya makan asid folic di farmasi terus priod saya xdtg . Saya dh lewat period 7hari Tak berani nak cek tkut belum ada .Atau kecewa Nak tnya siapa sini makan asid folic period tggnggu tak dtg ?

Adakah ASID FOLIC ganggu kitaran Haid ?
20 Balas

Saya ambil acid folid period saya mmg terganggu. Kdg2 terawal 2 hari. Pernah juga terlewat 10hari. Tp

Tp sis tgk brand juga. Lepas saya tukar brand lain period saya dh teratur balik.

Sy makan acid folic ni loya selalu. Lepastu terus pregnant. Hehe

4y ago

Priod lewat brp hri bru check prgnt test?

Tak. Saya ambik 2 bulan sebelum pregnant. Regular period sampai la pregnant

4y ago

Ok tq tau

Setahu sy folid asid tidak menganggu kitaran haid. Boleh cek upt

Sgt baik untuk kesihatan dan tak menganggu kitaran haid

Ndak ganggu pun

X ganggu pun.

Xgnggu pun

Saya