perut berasid

As salam nak tanya.. Sape ada masalah sama mcm sy perut berasid. Nak2 lps kol 4pm ke ats sampai mlm. Teruk sgt berasid... Mula la lembek masa tu. Sy skang baru 8 week. Biasa sampai berapa week ye dia akan camni.. Ada org kate sampai beranak, btl ke? Masyaallah tak tahan.. Ambik gaviscon pun same je x membantu sgt.

1 Balas

sy pon sama..asyik mkn gaviscon je,,skrg dah 14w masih lg mcmni.sy ada tanya doc,doc ckp akan hilang bila masuk 4/5 bulan depend pd org..semoga sy & org mcm sy tabah ye..