Pemakanan Anak

Salam.. nak tanya pada mummies. Is it normal kalau anak dah 2 tahun , selera nak makan tu kurang. Itupun ada hari dia, ada hari dia selera nk makan, ada hari tknk mkn langsung. Hanya nak biskut, roti, yoghurt, vitagen, and susu dia je. Is there any tips on how to bagi anak selera makan? #firstmom #pleasehelp

4 Balas

normal sis ank sy pun mcm tu sehari sekali je mkn nasi tu pun kdng 2@3 senduk je yg pnting dia msih kuat menyusu ok la