Suami suka gentel kemaluan anak lelaki

Salam nak tanya normal ke suami saya ni suka sangat main kemaluan anak lelaki saya,dia main tu macam main kemaluan wanita gentel dan kadang suka ramas2 tapi dia rasa benda tu lawak,Saya sampai cakap dia pedo!!saya banyak kali cakap jangan buat camtu anak saya pun dah pandai cakap apa ni merepek2lah anak saya laki umur 4 tahun,say stress setiap kali hb saya buat cmtu,banyak kali dah saya tegur dia tapi tetap buat,hb dia boleh dikategorikan pedo ke?? suami saya pun banyak kali kantoi tengok gambar perempuan gelek tak senonoh.Saya sedang sarat pregnant 9 bulan mohon beri saya moral support

2 Balas

Tolong perhati kan suami akk, takut benda yang kita tak mau akan jadi. Dah byk kes2 jadi benda cam ni. Harap akk faham

2w ago

ye saya jadi risau nak tinggal anak dgn sia sebba dia suka buat cmtu

dptkn nasihat drpd keluarga terdekat. klu ank ada checkup, bgtau dktr. sbb bg sy tak normal ya.

2w ago

sy ada bby lelaki tp hb geli nk sentuh even sy minta tlg basuh poo bby.