Preg 5w cyst 2cm

Salam… nak tanya normal ke kalau preg 5w tak nmpk janin just nmpk kantung shaja… lepas tuh tetiba ada cyst 2cm… normal ke? Mcm mna hilangkan cyst tuh… terima kasih… ada yg pengalaman mcm sy tak

1 Balas

Normal tu.. Saya pun sama.. Masa scan x nmpk apa2 lagi kecuali cyst dlm 3 cm Dr kata normal masa awal pregnancy sbb hormon kita tngh nak stable semula. Slowly dia akn hilang sendiri. Tp kalau rasa sakit yang lain mcm ke boleh trus refer pada Dr semula.

2y ago

Terima kasih … utk masa skrg tkde rasa sakit pon… cuma mual n pening2 je😅