Penyakit cyst

Normal ke mengandung 6w5d tapi ada cyst dalam ukuran 2cm , ada cara nak hilangkan cyst tak🥰#bantujawab

Penyakit cyst
2 Balas

Masa scan 4w sy ada cyst ukuran lebih kurang mcm sis. Tapi doktor kata tak bahaya dan akan hilang bila kantung makin besar. Dan alhamdulillah masa scan 8w cyst tu dah takde

1mo ago

Okay sis , terima kasih ya

x normal sbb sepatutnya x ade cyst. sllu hilang sndiri lps bersalin or kena operate utk buang if membesar. tu jelah yg sy pernah dgr org share