Kulit Muka

Salam, nak tanya mana yang tahu. Anak saya suka gosok2 muka dia sampai merah2 calar balar dah, pastu sekali ada ruam susu. So boleh ke kulit muka baby letak apa2 cream or sabun ke apa untuk bagi merah2 tu cepat baik and kulit tak kasar.

1 Balas

Anak saya pun mcm tu. Potong kuku, pakai kan mittens, dan lap muka baby dgn sapu tangan basah (saya guna air suam). Alhamdulillah lepas few days da ok. Skrg dia da 4 bulan da byk kurang gosok2 muka, tp tarik2 rambut pulak😅