Morning

salam nak tanya macam mana nak bagi HB naik ye pergi klinik HB asyik low je dah macam²

20 Balas

saya pun hampir nak kena cucuk kt punggung dah ritu..tkut punya pasal makan jambu batu hampir hari-hari, pastu tukar ubat dr zincofer ke obimin plusz, makan kurma, minum jus kurma..alhamdulillah HB naik dari 9.2 ke 10.2 dalam masa 2 minggu..tak perlu cucuk dah syukur sangat2

Vitamin yg klinik bg tuh mkn sis.. pastuh mkn buah jmbu batu.. kalau xkalah makan bayam pon boley, sy xblh mkn bayam nnti perut sebu.

jambu batu,kerang bakar,sunquick xde gula,daging,,,tp dlm 4 ni sy consume jmbu btu,sunquick xde gula n daging je,,,sbb sy alergic seafood

Makan sangobion.. Beli dkt guardian rm22 sekotak . Cpt naik hb.. Sblom mkn 9..hbs 1 kotak da naik hb 13..Cuba la.. Ni cpt ckit.

Try ssu kmbing lazz kurma. Sy mnum ni stiap hri, hb mantain 12.9 skrg dh 32w. Ubat sy kdg2 mkn kdg2 x, kalo ingt mkn la😅

Boleh consume vitalea dari produk shaklee . Sangat membantu naikkan HB . Boleh contact sye http://www.wasap.my/60192182878

Sy hb 8.8...minum jus mamariam ...hati ayam bayam hari2 tanpa gagal...hahaha 2 mggu cek up balek hb naik 11.1...

Telan ubat yg nurse bg tu tiap2 hari . Sy amalkan minum tamar cocoa tiap2 hari . Hb dri 11.7 naik smpai 13.4 . .

Sy perasan hb sy low kalau minum susu coklat. Sy amalkan lazz kurma.

Boleh try ni sis..moga kandungan sis baik2 aja😊