Kitaran Haid

Salam nak tanya macam mana Cara nak Kira kitaran haid dengan betul sebab saya tak berapa tahu...satu lagi acid folic kalau Waktu period boleh makan tak?

2 Balas

Boleh makan . Kalau pening kira awak download je apps mycalender . Nanti dia kira kan cycle awak . Mula tu nanti dia akan suruh awak masukkan cycle day berapa . Masukkan je dalam 28days dulu nanti kalau nest tarikh period yang dia jangka tu tak tepat dia akan auto kira balik cycle day awak . Tapi kalau tak silap saya cycle day tu kira dari first day period sampai next period tu . Contoh macam 28cd , maknanya hari ke 29 tu next period awak dtg

Dwnld apps my calendar.. dr situ awk blh tau ble waktu subur awk...