Baby

Salam. Nak tanya kenapa ye baby sy 1bulan27hari dah 2hari nie sepanjang hari siang n malam tido tak sampai sejam lepas tu bangun nak menyusu je. Sebelum nie tak pernah macam nie. Susu sy tak cukup ke? Tp dia tetap kencing berak mcm biasa cuma bila dia berak sehari sekali banyak sgt sampai terkeluar2 dr pampers. Sblum nie berak 2 ke 3 kali jugak tp kuantiti sikit. Kdg rasa penat sgt bila dia tdo tk lama mnyusu je byk.

2 Balas

Normal sis..anak sy lepas jee sihat dari kuning terus kuat ngempeng..kite mmg xboleh nak buat keje lain tapi nnti akan slowly ok

Normal ja tu sis , anak saya pn sama .