Tanda bersalin

Salam, nak tanya kalau kite sakit pinggang, bawah perut rasa berat and sakit pastu rasa mcm cramp period pain tu, plus keluar lendir mcm keputihan, ari ari sakit tu itu salah satu tanda nak bersalin ke? Kalau ikutkan due saya lagi dua hari.. #firstbaby

6 Balas

tanda awal tu sis..tapi kalau mula sakit contraction yg xdpt tahan..pecah air ketuban..bby kurg gerak or drh byk keluar jgn pk pnjg trus g hospital k..