Tanda bersalin

Salam, nak tanya kalau kite sakit pinggang, bawah perut rasa berat and sakit pastu rasa mcm cramp period pain tu, plus keluar lendir mcm keputihan, ari ari sakit tu itu salah satu tanda nak bersalin ke? Kalau ikutkan due saya lagi dua hari.. #firstbaby

6 Balas

sama la... sy 39 weeks 1 day... tanda dah keluar dua hari.. tp sy buat xtau... pinggang sakit... org kata beranak nye sakit tu teramat sakit.. tp sy leh mkn leh senyum walaupun sakit maknanya sy xteruk lagi... sy pun confused nk g hosp or tak... 2 hari lepas g hosp buka br 1 cm xda tanda keluar...