Pregnancy

salam nak tanya , kalau kerap ratah serbuk milo time preggy . Okay ke tak eh ?

7 Balas

Sy pun suka ratah serbuk milo, last2 sangkut gdm, skrg sampai dah tak larat nak ulang gi klinik buat bsp, kena cucuk je sediaa 😅😅skrg nk mkan ikot tekak pn dh tak boleh, kena control gula..

Saya pulak dah masuk 3rd trimester ni asyik nak makan aiskrim je. Kalau tak dapat jenuh tak tidur malam teringat 😅

Okey but don't to much.... Manis kan...control gula..hihi😇😇

Sme lah Kita..ske ratah Milo n Susu..tp jgn ari2 Sudah lah..😊

Okay je... Tapi jgn byk sgt... Nanti sembelit... Seksa woii

oke je sis,tapi nnti HB sis drop...

Sket² bleh