Buku Pink

As salam, nak tanya, jika monthly kita Check up dekat klinik maternity swasta dan akan bersalin di tempat yang sama, masih kena pergi ke klinik kesihatan kerajaan untuk buka buku Pink? Terima kasih

2 Balas

Saya tak buka. Dah selamat bersalin dekat swasta. Dekat tempat saya klinik swasta tu akan inform kk terdekat lepas bersalin, nanti nurse kk akan datang melawat. Takde buku pink kk pun okay je.

4y ago

Alhamdulillah. ...terima kasih atas info.

Xperlu. Saya buat buku pink dkt swasta.. Nt bersalin dkt kerajaan jugak.. Msti nt diorang tanyaaa kita nk bersalin dkt mana.. Pantang dkt manaa

4y ago

Alhamdulillah... tq info