Pertanyaan

Salam, hi nak tanya ibu² dekat sini. Lepas kita test dapat upt positif, terus gi cek klinik atau tunggu dulu 2/3 minggu. Dan minggu ke berapa sesuai untuk buka buku ? #firstbaby

Pertanyaan
2 Balas

kalau saya gi klinik swasta dulu scan tengok berapa week. Then tunggu 10 week atau dah ada heartbeat baru saya buat buku pink.

sy tunggu sebulan dri tarikh last period tu. masa tu scan 6w dah. buka buku tu kena call kk utk dpt appointment