4 Week

Salam.. Nak tanya ibu2 berapa bulan kndungan susuai minum susu.. Cth susu similac mom

3 Balas

😄 sbnrnya sis xmngandung pun pngambilan kalsium utk badan mmg pntg sis. Xsemestinya sis kna minum susu ibu mngandung .. susu biasa pun bole..yg pnting badan kita serap kalsium utk pmbentukan tulang dan gigi baby dan juga nak elakkan ibu kuang kalsium..so nak minum dr skrg pn xde masalah..

bole minum dri sekarang. sebenarnya susu ap pon bole sbb nya ad kalsium untuk baby n ibunya. baby kan serap zat zat kita...anything yang you rse susu terbaik sedap bole telan hehe

Sya mnum seawal 2 bulan , sya minum HL yg low fat smpai skrg , skrg dah 39 mnggu 1 hari , doakan sya ya dipermudhkn bersalin sblok due