Suntikan bcg

Salam nak tanya , esok anak sy cukup sebulan .. 1 2 hari die meragam susah nak tido .. dah cek semua . Kembung tak, pampers dah tukar , susu pun dah bagi.. then baru perasan ada bengkak di lengannya . Kesan suntikan bcg . Baru nak keluar putih .. adakah tu salah satu sebab dia meragam. Ada yang sama tak ?#firstmom #pleasehelp

8 Balas

Anak saya baru smlm colour putih kat suntikan bcg tu pecah. Sblum tu mmg perasan bekas suntikan tu bengkak. N then try search. Alhamdulillah it's normal ke puan. Before jd parut.. In shaa allah no worries k. Yg jd x normal bila lepas suntik je trus bengkak. Kalau lepas 4 hingga 6 minggu baru start membengkak, tu normal..