najis berdarah

salam nak tanya.. baru2 ni sy dh jumpa dr, ank sy cirit birit 10bulabln..mase dia cirit birit tu alhamdulillah xde darah.. slps bg ubt, ank sy membuang ada la darah2 sikit dkt pampers dia.. tapi dia masih aktif xde mslh kembung ke or ap2.. cuma bila dia berak ada drh n kdg2 ad najis dia warne hijau.. ad y berpengalaman mcm ni x?

4 Balas

bawa jumpa pakar.. anak saya mcm nie gak time dia 9 bln. bawa g clinic tapi xokay.. terus refer speacilist n ambik sample popo smua.. Alhamdulillah nothing serius cuma perut meragam ckit je.

Baik sis bawa jumpa doctor. Tp kdg2 najis berdarah ni kesan dari ubat juga. Tp apa2 pun baik pi klinik ye. Takut ada apa2 yg tak kena kt usus dia.

bawak jumpa doktor

😥😥