Sentiasa lapar

Hi salam nak tanya, baru 4week. Memang normal ke sentiasa lapar. Saya makan nasi tengahari. Petang pun makan nasi. Lapar sangat rasanya. #firstmom #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

17 Balas

makan lebih sikit sis sebab pregnant baru 4 week. Nanti dah 8 week keatas start mula alahan makanan susah nak masuk.. lepas makan termuntah lah, belum makan lagi tekak dah rasa rasa loya. kebanyakan ibu2 trimester pertama ni berat badan turun. kalau dah trimester kedua ketiga nak mengunyah je memanjang