Sentiasa lapar

Hi salam nak tanya, baru 4week. Memang normal ke sentiasa lapar. Saya makan nasi tengahari. Petang pun makan nasi. Lapar sangat rasanya. #firstmom #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

17 Balas

Wasalam. Normal. Tapi macam dr saya ajar, makan dengan kuantiti sikit tapi kerap. Jangan pulak sekali makan tu sampai senak sampai ke dada. Tak boleh ya sis. Walaupun tengah pregnant, berat badan pun kena jaga. Kena kawal makan. 😉