Kentut Faraj

Salam , nak tanya.. ada sesiapa tak pernah mengalami kentut faraj.. boleh share tips utk hilangkan. Kdg2 malu dgn suami..

10 Balas

biasa la tu sis..elak kan angkat berat je..kita ni ppuan x bole angkat berat..tu peranakan jatuh..kena berurut tu..kat mana2 sja bolw urut kat bidan ka..kat spa ka..atau urut sendri pun bole...peranakan jatuh ni bahaya juga sis...kena jaga dan pantau

4y ago

amboi ko... berbalik kat diri sendiri baru tau langit tinggi rendah.. no manners

sy wktu overweight kerap kntut faraj..bla diet brat dah kurg xde dah. tp rmai je yg kurus ada mslh ni. sy prnah bce ia melibatkn angin medu dlm bdn..kne brurut sis.

Hahaha tentulah pernah! Ini memang kebiasaan bukannya masalah badan. Badan besar kurus pun sama ada juga. Yang penting tak payah malu! Bersama gelak saja kalau berlaku

4y ago

Kentut faraj ni masalah rahim sis bukan masalah badan besar @ kurus..makan jamu insyaAllah hilang,kemut pun sedap 😄😂

pernah alami. tp berlaku tiap kali doggy style je. so sy elak posisi tu. n elak mengadap angin kipas/aircond masa bersama.

Sya prnah alami jgak bnda ni, kdg ase malu gak ngn suami...😓 Tapi xtau nk buat mcm mne

Kentut faraj? Bunyi mcm mana.. Mcm kentut biasa tu ke

Senaman kegel. Doc yg suggest kn

Makan jamu sis..insyaAllah hilang

4y ago

Biar saya kolot janji suami puas hati😛

buat senam kemut.

senaman kagel