kantung x membesar

Salam nak tanya ad mommies yg pernah x baby supposely dh 9 weeks tp scan dr x nmpk janin dan heartbeat n dr ckp kantung pun x membesar sprti sptotnya.. Spe ad pnglman ??? ni mknanya kandungan anggur ke

4 Balas

Wassalam.. pernah terjadi kat wife saye kandungan pertama julai lepas..dan same w9 jgk, heartbeat baby xde, baby x membesar 2 mggu lpas tu warded n keguguran, tanpa DNC... InsyaAllah doa yg baik2 je...kalau boleh jgn terus DNC, sbb kite x thu, ade jgk saye terbaca dlm blog, die same mcm saye, last2 alhamdulillah..baby die selamat..kalau betul die dh xde, bgi peluang die keluar sndiri.. InsyaAllah semoga semuanya Selamat ye Tpi sblom tu refer ke hospital...doc bg tempoh 2 mggu utk scan blik, tpi ngam2 esokkan appointment ngn doc, baby dh keluar sndiri Alhamdulillah, sekarang dh pregnant blik , dh 2 bln