buku pink di kk desa pandan

salam nak tanya 11/4 ni appointment buka buku pink. lama tak prosesnya? kalau pukul 8 selalu habis pukul berapa? suami kena ada sekali kan? thank u kepada yang menjawab

2 Balas

Saya haritu bukak buku time 7 weeks terus nurse suruh timbang berat, cek bp lepastu ambik darah dgn air kencing skli. Kalau klinik kerajaan mmg lmbt la sis prosesnya sbb ramai org dan kne tggu. Dtg pukul 8 pagi habis dekat 10 lebih jgk la. Saya haritu awal2 suami temankan tapi dia takleh masuk, dia tggu diluar bawah khemah

2y ago

Ada sis sekali, tapi saya scan awal time 5 mggu tu dtg kk bgtau doktor kata saya pregnant. So dah scan waktu 5 weeks. Next checkup tu waktu 7 mggu just bukak buku pink takde scan dah sbb dah buat aritu nmpk baby dah bijik kecik dgn kantung🤲🏻

saya baru buka buku pink kemarin... kkia daerah Ranau, sabah... mula jam 8 pagi, siap jam 1 sbb kena suruh jumpa doktor lg n banyak org... d sini, suami perlu ikut sbb dorg suruh ambil darah suami... mau cek, skrg kan bnyk jenis penyakit tu yg wajib suami kena ambil darah sekali dgn isteri... tp hnya sekali ja