anak sakit perut.

as salam n selamat malam, saya nak tanya, anak saya umur 3 tahun mengalami cirit birit then saya bgi minum yakult yg biru.mula2 bagi 1 botol tapi tanpa pengetahuan saya anak saya minum lagi 3 botol..total 4 botol.sekrang dia mengadu sakit perut dan perut dia mcm kembung.adakah d sebabkan minum yakult lbih dri sebotol punca anak sakit n kembung perut?adakah ia akan memudaratkan anak saya?tolong ya sapa2 yang ada pengalam macam ni..huhu

1 Balas

Da bawak g klinik belum?

5y ago

yg ne belum..tapi tadi pagi bngun perut dia dah ok dah.x kembung and dah x cerybery..alhamdulillah yakult biru tu sangat mbantu cuma tu la limit 1 botol sehari je..