Nak bertanyaa

Salam n hi mommy ..maaf ganggu sekadar nak bertanya normal ke ya mcm gamba contoh sy tunjuk kalau bawah pusat kita tu keras bila baring lg keras . Wktu awl pregnant xde ..skrg sy dah 15w1D ..first baby xtahu sgt ..adakah normal risau sy pun emm ..ke dalaman nk membesar ya ? Mohon jelaskn ye mommy2 thanks🥰🥰 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #pleasehelp

Nak bertanyaa
2 Balas

sama la kita mommy..pegnen sblm ni xde perasan sgt..yg ni ketara plak rasanya..hihi

2y ago

heheh kan..sama la skrg bru rasa keras tuu..barimg lg kerass..hehe xpe normal je mommy, sbb ad bby nk besar

Yup normal sis

2y ago

okay baik thankss🥰🥰