18mggu - kurang darah

Salam n hi mommies. Bahaya tak kalau kurang darah ye? Ada ibu yg pernah experience yg sama tak? Share tips naikkan balik darah pls. Thank youu #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Amalkan iron rich diet setiap hari Lepas makan makanan tinggi zat besi, mkn buah tinggi vitamin C. Vit C bantu penyerapan zat besi dlm darah.

huh saya paling tak suka bila darah saya kurang, macam taknak hidup dah sebab kena baring je, kalau bangun mesti rasa nak pitam