Sakit Gigi

Salam n hai mommies. Sekarang kandungan sy dh 22 weeks. Gigi geraham ats sakit berdenyut2 bila lps mkn. Sampai meleleh air liur. Sy sampai jd ngeri nk mkn. Jumpa doktor gigi, doktor ckp ada goyang n lubang kecil. Minta doktor cabut. Tp doktor xnk. Ada apa2 cara x nk bg kurang sakit gigi ni? Thx mommies.

1 Balas

Cuba oradex biru ni. Beli kt farmasi. Suami sy sllu ja sakit gigi. Sy beli utk dia yg ni. Dia cakap ok. Tp xboleh sllu guna la.

4y ago

Thx sis.. Dh beli dh.. Boleh kurang kn sikit la denyutan tu. Tggu lps bersalin mmg nekad nk cabut je..