bersalin...

Salam mumy smua, btul x ramai yg cakap brslin anak lelaki lebih susah dr anak pmpuan? Jdi takut nak berslin?

51 Balas

Sis..awk prcya pda kata2 org or awk lbih prlukn doa mntk prtolongn Allah? Mna lg better🤗sy brsalin 1st ramadhan.bby 1st & boy 3.7kg normal.Can u imagine? Fmly mil ckp sy akn sush brsalin sbab ada gangguan mkhluk halus.but deorg yg brckp 2 mnusia.sy ada Allah buat apa sy rsa tkut.alhamdulillah everything easy & bby sihat.doc & nurse pon pelik sy brsalin mudah.sy ni 52kg je tinggi 154cm.preggy naik smpai 67.7kg.sis kena bnyk brdoa pda Allah.jgn prcya bnda2 yg ngtif ok🤗