bersalin...

Salam mumy smua, btul x ramai yg cakap brslin anak lelaki lebih susah dr anak pmpuan? Jdi takut nak berslin?

51 Balas

Nk takut apa .org lain exited nk jumpa ank dia .rasa sakit tu x kira ank pompuan kh laki kh mmg ada wlwpun baca mcm2 ayat supaya x nk bgi rasa sakit tuhan tetap akn bgi rasa sakit sbb dia nk kita rasa mcm mna ibu melahirkn kita dulu lgi pun itu mmg lumra bgi setiap wanita 😊 bnyk brdoa supaya senang bersalin jgn dengar ckp org sbb lain org lain cara dia besalin sis .semua bergantung nasib sendiri dan tuhan yg menentukn nasib kita bkn mulut org